Παρουσίαση

Εάν θέλετε η αρμύρα της θάλασσας να είναι ένα με το αεράκι που θα σας αναζωογονεί, εάν θέλετε να έχετε θέα την αγνή ορμητική ομορφιά του απέ-ραντου γαλάζιου, ακριβώς ένα βήμα από το δωμά-τιο σας, τότε το "ΒΙΒΙΑΝΝΑ" είναι η σωστή σας επιλογή!
Δωμάτια με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, θα σας ξε-κουράσουν και θα σας γεμίσουν τις αναμνήσεις σας με εικόνες ομορφιάς και συναισθήματα πληρό-τητας,κατά τις  διακοπές σας σε εμας.Παροχές
Το νεόκτιστο όμορφο διώροφο κτίριο "ΒΙΒΙΑΝΝΑ" διαθέτει ευρύχωρα δίκλινα (32 τ.μ.), τρίκλινα και τετράκλινα δύχωρα, όλα με μεγάλες βεράντες, έχο-ντας θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, την Τήνο και Μύκονο. Εξοπλισμένα με ψυγείο, T.V., A.C., W.C., στις οικογένειες διαθέτουμε και κουζίνα. Επίσης χώρο στάθμευσης και χώρο για να παίζουν τα παιδιά.


Τοποθεσία

Θα μας βρείτε στον Αζόλιμνο της Σύρου, καθώς φτάνετε στην παραλία του Αζόλιμνου στρίψτε δεξιά, προς το τέλος της παραλίας στο δεξί σας χέρι. Βρισκόμαστε 4χιλ. από την Ερμούπολη.
Η μετακίνηση στα υπόλοιπα μέρη του νησιού, γίνεται με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων και ταξί. Στον Αζόλιμνο την καλοκαιρινή σαιζόν θα βρείτε mini market, καφετέριες, Bar και πολλές ταβέρνες στην παραλία προσφέροντας νοστιμότατα φαγητά από τα καλύτερα του νησιούΤιμές
Περίοδος διαμονής Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος. Ενδεικτικές τιμές 40€ - 50€. (Οι τιμές διαμορφώ-νονται ανάλογα με τις μέρες διαμονής). Οι επισκέ-πτες του site έχουν έκπτωση 10% επί των τιμών.

Τα δωμάτια ΒΙΒΙΑΝΝΑ ενοικιάζονται όλο το χρόνο και με τον μήνα.


Κρατήσεις
Για κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεωονικώς ή στείλτε μας fax.
>> Πατήστε εδώ <<


Reservations
For reservations, contact with us
by phone or send us a fax.
>> Click here <<


Επικοινωνία
Αζόλιμνος - Σύρος
Τηλ.: 694 6313263 - 6933 190311


Contact
Azolimnos - Syros
Tel.: 694 6313263 - 6933 190311